THE FUTURE OF FOOD

AGRO/FOOD HUB

De grenzen van het huidige voedselsysteem worden steeds zichtbaarder: bodem, dieren en boeren raken uitgeput. De uitstoot is veel te hoog. De macht in de keten is zeer ongelijk verdeeld. En bij meer dan de helft van het aantal ziektegevallen is ongezond voedsel een van de belangrijkste oorzaken. De nadelen van een systeem waarin schaalvergroting en keiharde prijsconcurrentie dominant zijn, beginnen de voordelen te  overvleugelen. Het roer moet dus om.

dutch sustainable transformations is niet alleen gewaardeerd lid van de Alliantie Verduurzaming Voedsel, maar ook mede-oprichter van de duurzame voedselbox Beebox, die onlangs gefuseerd is met Willem & Drees. In die rol hebben we veel ervaring opgedaan met keten-interventies, coöperatieve organisatievormen en het opschalen van een organisatie als licentiegever.

Meer weten? Neem contact op met Meino Zandwijk of kijk eerst nog even bij onze cases.

Image
Download het rapport van de Alliantie Verduurzaming Voedsel voor een beter begrip van de kansen en uitdagingen in onze voedsel voorziening.
Download visie Alliantie

AGRO/FOOD CASES

Image

Wij stonden mede aan de wieg van de Beebox en zijn actief betrokken bij de succesvolle fusie met Willem&Drees in 2016. Inmiddels is er een bijzondere en succesvolle coöperatie

Bekijk deze case →

Image

Er zullen snel meer cases volgen. Wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van deze site.

Image

Er zullen snel meer cases volgen. Wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van deze site.

AGRO/FOOD NIEUWS

Image