A sustainable future...

...starts by doing

Sustainable Transformation Cases

If we keep doing what we're doing, we're going to keep getting what we're getting...

Vanuit een intrinsieke motivatie heeft dutch nieuwe businessmodellen ontwikkeld en daarmee een 10-tal ondernemingen, bedrijven, coöperaties en stichtingen opgezet en geholpen, waardoor er nu een uitgebreid netwerk is van 'goede' bedrijven. Bekende voorbeelden zijn Willem&Drees, Waar en Vibers. Voor dit voorlopers-werk zijn we in publicaties van het SIOO getypeerd als “game-changers in consultancy”.

Vanuit deze doe-mentaliteit en met oog voor een betere wereld kunnen wij onze kennis op veel gebieden inzetten. Daartoe hebben we deze unit apart opgericht om deze dienstverlening onder de aandacht te brengen. Onze ervaring reikt diep binnen de domeinen Food/Agro, Mobiliteit & Circulariteit, Smart City, New Tech start-ups & scale-up’s, B Corp certificering etc. Maar ook binnen het raamwerk van de SDG’s kunnen wij u helpen uw duurzame transformatie werkelijkheid te maken.

Omdat wij oprecht geloven in ‘business as a force for good’, werken we ook voor én met u, met veel plezier en impact aan building better//sustainable worlds.

Meer weten? Neem contact op!

building better//sustainable worlds

Case Willem & Drees: Duurzame ketenintegratie

Image

Wij stonden mede aan de wieg van de Beebox en zijn actief betrokken bij de succesvolle fusie met Willem&Drees in 2016. Inmiddels is er een bijzondere en succesvolle coöperatie

Bekijk deze case →

Case Vibers: Van concept naar duurzaam businessmodel

Image

Vibers; van olifantengras naar een duurzame manier van verpakken en zelfs van bouwen. Met directe hulp van ons zijn we gegroeid van een technisch idee naar een duurzaam bedrijf.

Bekijk deze case →

Case Pon: Ontwikkeling Duurzaam Mobiliteitsbeleid

Image

Hoe ga je als bedrijf om met de behoefte aan mobiliteit van je medewerkers vanuit duurzame overwegingen. Voor PON is een indrukwekkend, business- en duurzaamheidsgedreven plan ontwikkelt.

Bekijk deze case →

Case Leasewijzer: Ontwikkeling handleiding duurzame mobiliteit

Image

Voor dutch gingen we op zoek naar een nieuwe manier van mobiliteit organiseren. Dit bleek niet te bestaan en moeilijk te ontwikkelen, daarom zijn we het zelf gaan doen. In de leasewijzer vindt je tips en concrete maatregelen.

Bekijk deze case→