The future of sustainable mobility.

PON; van idee naar beleid op het gebied van mobiliteit

Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie. Van auto’s en fietsen tot scheepsmotoren en elektrotechniek: Pon is van vele markten thuis. Bij Pon horen 80 bedrijven, die opereren in 32 landen en in 9 verschillende werkgebieden.

Hierbij horen ook innovatieve vernieuwende mobiliteits-proposities. De wereld van mobiliteit is namelijk in verandering, deze wordt multimodaal en connected. Een visie waarin Pon en dutch elkaar vinden.

Daarom is dutch gevraagd te helpen met de visie en strategie ten aanzien van Pon als Mobility Service Provider, en de propositie-ontwikkeling en Go-to-Market van haar multimodale en connected mobiliteitsoplossingen.

Deze opdracht sluit perfect aan op waar dutch al vijftien jaar lang innovatieve bedrijven mee helpt:de transformatie van ondernemingen met een duurzame drive. "Waarbij we vanuit onze rol en bijdrage verantwoordelijkheid willen nemen voor het resultaat”, zegt Gerben Mij Bijvank. "Alles wat je doet moet bijdragen aan veranderingen die uiteindelijk goed zijn voor zowel het milieu én de maatschappij én de mensen;
building better//worlds

 

Change the paradigm

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over de uitdagingen én learnings van dit project. Vraag maar aan Gerben Nij Bijvank.
Neem contact op

Deel deze case!

Image

MEER CASES

Image

Wij stonden mede aan de wieg van de Beebox en zijn actief betrokken bij de succesvolle fusie met Willem&Drees in 2016. Inmiddels is er een bijzondere en succesvolle coöperatie

Bekijk deze case →

Image

Vibers; van olifantengras naar een duurzame manier van verpakken en zelfs van bouwen. Met directe hulp van ons zijn we gegroeid van een technisch idee naar een duurzaam bedrijf.

Bekijk deze case →

Image

Voor dutch gingen we op zoek naar een nieuwe manier van mobiliteit organiseren. Dit bleek niet te bestaan en moeilijk te ontwikkelen, daarom zijn we het zelf gaan doen. In de leasewijzer vindt je tips en concrete maatregelen.

Bekijk deze case→