The future of our food.

Beebox | Willem&Drees; een duurzaam initiatief efficient en effectief maken.

Willem & Drees bezorgt elke week de lekkerste en gezondste, biologische maaltijdbox met een goed verhaal cadeau bij jou thuis. De producten zijn biologisch en zoveel mogelijk afkomstig van Nederlandse boeren.

Dus je eet lekker, gezond én groen. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je eet, daarom vertelt Willem & Drees je bij elke biobox waar de ingrediënten precies vandaan komen.

dutch is founder van Beebox en partner in de fusie met Willem & Drees. Onze missie; het realiseren van een kortere, biologische voedselketen, waarbij boer en burger dichtbij elkaar komen. De burger krijgt zo toegang tot goed biologisch voedsel en boeren een betere prijs krijgen voor hun producten.

"Een duurzame voedselketen is cruciaal voor de toekomst”, zegt dutch directeur Meino Zandwijk. "Daarvoor zijn er soms disruptive ingrepen in de keten nodig zodat deze beter geïntegreerd wordt. En daarbij zal alles wat je doet moeten bijdragen aan veranderingen die uiteindelijk goed zijn voor milieu, maatschappij en mensen;
building better//sustainable worlds

Heerlijk eten uit een gezonde keten

Image Kijk eens bij Willem&Drees

Change the chain

Natuurlijk is er veel meer te vertellen over Beebox/Willem & Drees. Over onze ervaringen met coöperatieve samenwerkingsvormen bijvoorbeeld. Vraag maar aan Meino Zandwijk.
Neem contact op

Deel deze case!

MEER CASES

Image

Hoe ga je als bedrijf om met de behoefte aan mobiliteit van je medewerkers vanuit duurzame overwegingen. Voor PON hebben we een indrukwekkend, business- en duurzaamheid-gedreven plan voor ontwikkelt.

Bekijk deze case →

Image

Vibers; van olifantengras naar een duurzame manier van verpakken en zelfs van bouwen. Met directe hulp van ons zijn we gegroeid van een technisch idee naar een duurzaam bedrijf.

Bekijk deze case →

Image

Voor dutch gingen we op zoek naar een nieuwe manier van mobiliteit organiseren. Dit bleek niet te bestaan en moeilijk te ontwikkelen, daarom zijn we het zelf gaan doen. In de leasewijzer vindt je tips en concrete maatregelen.

Bekijk deze case→