The future of living

SMART CITIES HUB

Wereldwijd trekken elke dag 200.000 mensen naar de stad. Dat betekent dat we steeds bewuster de leefbaarheid binnen de steden moeten verbeteren en waarborgen. Zeker met de gevolgen van de klimaatverandering en met de kansen die nieuwe technologie ons bieden.

In opdracht van premier Mark Rutte heeft dutch het programma-management op zich genomen om met een kleine 80 partners te komen tot de Nationale Smart City Strategie. Het eindrapport is dit jaar aangeboden en vormt nu de basis voor het aanpakken van de problemen anno nu én de uitdagingen van de toekomst.

Denk daarbij aan efficiënte (data)structuur, betere bereikbaarheid, duurzame woningen en gebouwen, gezonde (locale) voeding en nog veel meer. dutch is hierbij partner voor bedrijven, overheden en gemeenten om op integrale wijze te helpen met de strategie en implementatie.

Inmiddels werken wij samen met een aantal gemeenten en technologie bedrijven om de uitdagingen concreet te maken.

Image
Download het rapport voor de Nationale Smart City Strategie. Wat zijn de kansen en uitdagingen voor uw organisatie of stad?
Dowload Smart City rapport

SMART CITIES CASES

Image

Hoe ga je als bedrijf om met de behoefte aan mobiliteit van je medewerkers vanuit duurzame overwegingen. Voor PON hebben we een indrukwekkend, business- en duurzaamheid-gedreven plan voor ontwikkelt.

Bekijk deze case →

Image

Voor dutch gingen we op zoek naar een nieuwe manier van mobiliteit organiseren. Dit bleek niet te bestaan en moeilijk te ontwikkelen, daarom zijn we het zelf gaan doen. In de leasewijzer vindt je tips en concrete maatregelen.

Bekijk deze case→

Image

Er zullen snel meer cases volgen. Wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van deze site.

SMART CITIES NIEUWS

Image