THE future of sustainability

SUSTAINABLE INNOVATION

Duurzaamheid zou gemeengoed moeten zijn. We zouden als organisaties, als maatschappij niet anders moeten willen. Nog niet alles is echter duurzaam te maken. Zeker niet als we vast houden aan onze traditionele manieren van werken. Daarom moeten innovaties meerwaarde krijgen boven de technische vernieuwing alleen. Meerwaarde die consumenten hun gedrag kan laten aanpassen.

Die combinatie is voor de meeste ‘uitvinders’ complex overtuigd als ze zijn van hun vinding. Daar komt de kennis en ervaring van dutch sustainable transformations van pas. Ons model van ideation - initiation - implementation heeft al veel technologische ontwikkelingen omgezet naar duurzame business.Al dan niet in combinatie met het ontwikkelen van compleet nieuwe verdienmodellen

Zo zijn we gepast trots op de nominatie van het SIOO (het interuniversitaire centrum voor Organisatie n Veranderkunde) die ons als de gamechangers in de consultancy betitelde.

Image
Download de white paper van het SIOO over nieuwe businessmodellen in de consultancy.
Download SIOO white paper

SUSTAINABLE INNOVATION CASES

Image

Vibers; van olifantengras naar een duurzame manier van verpakken en zelfs van bouwen. Met directe hulp van ons zijn we gegroeid van een technisch idee naar een duurzaam bedrijf.

Bekijk deze case →

Image

Er zullen snel meer cases volgen. Wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van deze site.

Image

Er zullen snel meer cases volgen. Wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van deze site.

SUSTAINABLE INNOVATION NIEUWS

Image