The future of sustainable transformations

NIEUWE KANSEN VOOR EEN NIEUWE WERELD!

Geen enkele organisatie ontkomt aan een transformatie naar een duurzame manier van zijn. In alle aspecten van onze samenleving is dit brute noodzaak, getuige ook de 17 Sustainable Development Goals die daarbij als kompas gezien kunnen worden.

De voorlopers die de omslag gemaakt hebben (of er nog middenin zitten) zagen niet alleen het moeten maar ook het kunnen. Die combinatie creëert uiteindelijk de intrinsieke wil om te transformeren. Dan blijkt de transformatie plotseling ook een breed scala aan nieuwe perspectieven met nieuwe mogelijkheden te bieden. En elke (kleine) stap helpt!

dutch sustainable transformations is als launching partner van de Groene Zaak en Duurzaam NL al jaren actief op dit gebied in Nederland en met ons partnership in B Corp Europe en onze rol als B Corp country-partner direct verbonden met de grote internationale bewegingen richting een duurzame samenleving. 

Vanuit een intrinsieke motivatie heeft dutch nieuwe businessmodellen ontwikkeld en daarmee een 10-tal ondernemingen, bedrijven, coöperaties en stichtingen opgezet en geholpen, waardoor er nu een uitgebreid netwerk is van 'goede' bedrijven. Bekende voorbeelden zijn Willem&Drees, Waar en Vibers. Voor dit voorlopers-werk zijn we in publicaties van het SIOO (roa) getypeerd als “game-changers in consultancy”.

Vanuit deze doe-mentaliteit en met oog voor een betere wereld kunnen wij onze kennis op veel gebieden inzetten. Daartoe hebben we een aparte unit opgericht om deze dienstverlening onder de aandacht te brengen. Onze ervaring reikt diep binnen de domeinen Food/Agro, Mobiliteit & Circulariteit, Smart City, New Tech start-ups & scale-up’s, B Corp certificering etc. Maar ook binnen de SDG’s kunnen wij u helpen uw duurzame transformatie werkelijkheid te maken.

Kortom, omdat wij oprecht geloven in ‘business as a force for good’, werken we ook voor én met u, met veel plezier en impact aan
building better//sustainable worlds.

Image

SUSTAINABLE TRANSFORMATION TEAM

Wij komen graag met u in contact! Neem rechtstreeks contact op of ga naar onze contactpagina!

Contact opnemen
 
Image

Gerben Nij Bijvank

Specialismes:
circulaire business modellen, mobility, duurzame energie.

Image

Meino Zandwijk

Specialismes:
agro/food, energie en nieuwe circulaire business modellen